Nieuwe artiest: MeneerTjes SlodDe & Vos!

Woehoe! Met heel veel trots kunnen wij zeggen dat we het management voor MeneerTjes SlodDe & Vos gaan verzorgen. In 2023 gaat de theatervoorstelling MeneerTjes SlodDe & Vos in de Geluidentuin in première, en tot die tijd spelen zij hun eerste echte liedjesshow. Verwacht speelse liedjes met een eigen geluid, die tekstueel prikkelen en muzikaal jong en oud laat swingen.

De 1e voorstelling van SlodDe & Vos vond plaats in Muziekgebouw Eindhoven, tijdens Sunday Funday. Wat een feestje was het, en het smaakt vooral naar heel veel meer!

Wie?

MeneerTjes SlodDe & Vos is een gek, ondeugend duo bestaande uit rasmuzikant Llewy en begenadigd producer Delly. Jarenlang tourden Llewy & Delly met hun hiphopband Relax over de hele wereld, stonden op grote festivals zoals North Sea Jazz en Pinkpop en ontvingen o.a. een Edison en Zilveren Harp. Onder begeleiding van drummer Satindra Kalpoe nemen de MeneerTjes SlodDe & Vos de allerkleinsten mee op een muzikale reis waarin nieuwe, eigenzinnige kinderliedjes de boventoon voeren.

Wat?

MeneerTjes SlodDe & Vos proberen wat (de try-outs)

SlodDe, de ondeugende muzikant & Vos, de pientere uitvinder maken samen de meest bizarre avonturen mee. In hun eerste echte liedjesshow nemen ze je mee naar de doldwaze Geluidentuin, waar we gaan dansen, zingen, feesten en waar we vooral een beetje lief zijn voor elkaar. Verdwaal in de fantastische wereld waar niets te gek is, waar alleen maar superhelden zijn en waar jij de baas bent als papa en mama gaan slapen.

Wij zijn ontzettend blij dat we met SlodDe & Vos dit gekke avontuur aan gaan. Kom vooral naar een van de try-outs en volg de heren op Instagram.