Reprise: Muziek maken met Dirk Scheele

Het nieuwe theaterseizoen is van start, woehoe! Muziek maken met Dirk Scheele gaat in reprise, kom je ook naar een voorstelling in de buurt?

Samen met Dirk gaan de kleine bezoekers op ontdekkingstocht en komt er achter dat je overal muziek mee kan maken. Het prachtige decor zit vol verrassingen; gitaren, een drumstel, kokertjes van karton, een tuin met fruit en.. een hele boerderij!

‘Alles maakt geluid, probeer het maar uit’ is het motto van de muzikale voorstelling, waarbij Dirk heus niet enkel op het podium blijft staan. Een van de grootste krachten van de voorstellingen van Dirk Scheele, is namelijk dat Dirk de connectie opzoekt met zijn publiek. Al zingend, dansend en springend maakt Dirk contact met zijn publiek door de zaal in te lopen. De dieren die voorbij komen in de show kunnen geaaid worden, de kinderen mogen gitaar spelen op het podium en er word samen gedanst.

Naast interactief, prikkelend en educatief is is de voorstelling, en zijn overigens alle voorstellingen van Dirk, ook erg inclusief! Iedereen mag meedoen. Zo worden er regelmatig rolstoelen het podium op getild en vindt Dirk het belangrijk dat elke bezoeker, wie je ook bent en waar je ook vandaan komt, zich welkom en gezien voelt tijdens zijn voorstelling.

Ben je nog niet naar de voorstelling ‘Muziek maken met Dirk Scheele’ geweest? Wees niet getreurd.
Aankomend theaterseizoen speelt hij weer volop door heel het land! Check onze agenda voor de actuele speellijst.